Lluís i Jenny es faran càrrec de totes les vostres necessitats durant la vostra estada a la masia. Luis pot organitzar les vostres activitats i Jenny, la nostra xef peruana, pot preparar plats meravellosos de l’Aragó i del Perú.

En el nostre celler funcionem amb un sistema d’autoservei i possiblement tenim una de les seleccions més exclusives de whiskies de malta, del país. Luis també pot preparar un gran pisco sour peruà.

Tenim algunes bicicletes de muntanya per als més intrèpids i una màquina de rem per a aquells que vulguin una mica d’exercici físic extra. El hammam durant els mesos d’hivern i massatges amb diversos tractaments es poden organitzar amb antelació.

Tenim una taula de billar i jocs de taula típics, així com jocs per a la piscina i el jardí. Reproductors de DVD i televisió per satèl · lit estan disponibles a totes les habitacions. Tenim dues sales d’estar amb xemeneies grans i una gran varietat de llibres distribuïts per tota la casa per gaudir-ne.

Luis pot proporcionar mapes de senderisme i propostes de com gaudir del dia. Hi ha equips de so en les dues principals sales d’estar i una col · lecció de música i connectors per a iPod / iPhone, etc. A més del wifi gratuït de banda ampla a tot l’hotel, tenim servei de bugaderia i babysitting que se’n pot fer càrrec la Jenny.

[slider][slide]wp-content/uploads/2014/05/servicios1.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/servicios5.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/servicios3.jpg[/slide][/slider]