[one_half last=”no”]

Jenny és la nostra xef de la casa i cuina meravellosos plats del Perú i l’Aragó. La gastronomia és una part molt important de qualsevol visita a la masia. A l’estiu els clients poden sopar a la terrassa amb vistes a les muntanyes. Mirem d’utilitzar els nostres propis ingredients com les ametlles i tòfones quan és possible. I cada setmana cuinem el xai al nostre antic forn exterior. Per a aquells que els agrada el peix, Jenny és una experta en el ceviche peruà. També regularment cuinem paelles. Luis, d’altra banda, també pot delectar-vos amb un Pisco Sour perfecte.

Aventures gastronòmiques

Per als gastrònoms, podem organitzar una cerca de tòfones, així com visites als productors locals d’oli d’oliva, pernil, o als meravellosos cellers del voltant; i per als veritables aficionats, es poden organitzar visites a la impressionant regió vitivinícola del Priorat.

[/one_half]
[one_half last=”yes”]

[/one_half]

[slider][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia1.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia2.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia3.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia4.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia5.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/gastronomia6.jpg[/slide][/slider]