Matarranya és un petit racó del país conegut com la “Toscana espanyola“. Malgrat que està a la vora de l’excepcional Parc Natural dels Ports, amb senders i caminades increïbles, degut al fet que estem només a poc més d’una hora de la costa , tenim un clima mediterrani meravellós. Aquí els tres regnes de Catalunya, València i Aragó es troben. El paisatge és un mosaic d’ametllers i oliveres intercalats amb bells prats de flors silvestres.

És una part d’Espanya que ha estat recentment descoberta pels propis espanyols. Aquests vénen a veure una part del país on han restat els valors tradicionals. Aquí els vilatans treballen la terra per guanyar-se la vida i els pobles conserven el seu passat medieval.

A més d’aquests bells paisatges que Picasso va capturar en la seva joventut, es pot veure algunes de les millors mostres de vida salvatge del país. La Cabra salvatge, amb enormes banyes, que sovint baixa al nostre camp d’ametllers a les nits d’estiu. Molt a prop tenim també un canyet i lloc d’observació de voltors que ha estat qualificat com una de les 5 millors atraccions de vida salvatge a Europa.

[one_half last=”no”][/one_half]
[one_half last=”yes”]

[slider][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno1.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno2.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno3.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno4.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno5.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno6.jpg[/slide][slide]wp-content/uploads/2014/05/entorno7.jpg[/slide][/slider]

[/one_half]